marți, 27 noiembrie 2007

Tu nu stii nimic

Sa incerci sa incepi sa incerci sa incepi, te va lua de cap, de asta exista momentul ezitarii.Concret, cand nimic nu te face sa te simti rotund accepti provocari impuse.Te lasi pe spate, o privire rapida stanga-dreapta, arie sigura si incepi.
Traducerile scrierilor vechi despre trecut ma fac sa ma intreb oare ..traducerile noilor despre prezent vor fi traduse in viitor de presupusii "cavaleri robotizati, modificati"? Inchipuiti-va un robot/mutant, de dimensiune medie, luam Jetster Dexter ca dimensiune de referinta(http://www.starwars.com/databank/character/dexterjettster/index.html) incercand sa descifreze Codul Rutier, de exemplu.Huh?!?
Dimensiunea e o notiune de ritm, sens si perceptie.Daca Mercur-ul l-as fi inconjurat, in jurul axei sale, intr-un interval de aproximativ 5 luni, intr-un Golf capabil, Jupiter s-ar putea mandri cu certificatele de nastere ale viitoarelor mele 15-20 de generatii, iar Golf-ul s-ar fi transformat intr-un grena Shadow Vessel cu jante de mercur pe usi rabatabile la 180 de grade, de ultima moda.
Spatiul, un betiv fara serviciu care isi face de cap cu Venus cand Soarele nu ii acorda atentie.
Caleea Lactee, as putut incepe discutia de la venerabila varsta de cateva zile.Aveam notiuni intarite asupra traiectoriei catre calea lactee, sursa de hrana, rezervorul plin de viata.
Terra, o nova transcrisa in Terranova, cu o civilizatie colorata si plina de bani falsi ca in magazine si fara pic de rusine ca o cabina de proba.

Prieteni, eu divortez, ma duc sa vad ce mai face etajul 6 ca, din cate am inteles, au probleme la coloana.
13.

Niciun comentariu: