joi, 7 iulie 2011

Comunicat oficial

...de asta am ales sa schimb interfatza, sa prind alta fatza. Orice reinoire, e ca un fresh de culoarea bej sorbit in liniste in fatza norilor. Scriu cu "tz" pentru ca sunt in Constantza.
Nori pufosi si liberi sa faca orice se aduna intre stadiul de puf si chipuri de oameni deasupra Pamantului. De ce atunci cand e Soare fain-frumos si noi suntem haini-frumosi ne simtim mai bine?
De ce ma intreb eu de ce suntem asa cum m-am intrebat adineauri?
La intrebarea "De ce?" o sa adaug rima cu W.C. ca sa inchei subiectul.
Pentru ca oricine poate sa ajunga intr-o stare mult mai buna sperand si avand crezul dezvoltat ca un triceps de mamifer masculin, pentru ca atunci cand ai descoperit canalul partash la toate link-urile ce iti apar in fatza ochilor si ce te ajuta sa destupi misterele firii, raportate la existenta ta reala in emisfera indicata de geografia inventata, pentru ca esti capabil sa te incurci singur in ganduri, ca tot Tu sa te descoshi, pentru ca oricum, orice ai face sau ai zice, are un sens la finalul explorarii karmatice prin chipul viu al vietii.
Dincolo de liniste are loc adevaratul spectacol. Acolo unde liniile magistrale ale orizontului si ale Zenit-ului fac cel mai frumos cuplu geometric sfidat de lege, Univers si gravitatie.
Supa de dovleci cu suflet si tip de zi cu chip de om nou.
Continui..

Niciun comentariu: