miercuri, 16 septembrie 2009

Zet. Coordonata stearsa

Dupa cum spun romanii ..noi sa fim sanatosi, eu am impresia ca sunt bolnav.
Am vedenii de la Real, si n-are nici o legatura cu lantul Supermarket-ului plin de cacaturi plasticate. Azi sunt aici, dar maine vreau acolo..
Ma chinui de 4 luni de zile sa imi restabilesc linistea graficului existential dar variabilele ..variaza. Am planul foarte bine pus la punct numai ca imi lipsesc coordonatele finale.
Il am pe Y plantat extrem de folositor in zenit cu indulgenta unui Sfant ajung la majorat si X-ul ca de obicei porno ca pe site-uri.
Zet. Coordonata stearsa.
Tintesc mai sus de Z, undeva aproape de energii supradimensionate, unde Eros-ul suferind de astm ma cauta pe internet incercand sa-mi dea inapoi toate datoriile morale pe care voi Pamantenii le aveti in apararea voastra impotriva mea. Mergand in timp, prin 2020, am sa marturisesc ca fi-miu o sa citeasca cu rasul schitat in partea de Sud a fetei si o sa ma intrebe detalii picante de la fata locului. Folosesc cuvantul fata (e.g. Fatza, Figura, Parte) foarte mult in ultima perioada. Nu e niciun fel de tic verbal sau constructie repetitiva a limbajului meu de lemn, e doar modul meu de a exprima tot ce-mi sta in cap, mai pe fata, eu fratele prezentului, presedintele viitorului.
Am 2 optiuni, ori ma las, ori continui.
E destul de dificil sa liniez alt caiet tinand cont ca pe caietul asta cu 100 de file, am scris de pe vremea cand locuaim la 602A in Lacul Tei. Am pornit asa, dar n-as vrea sa termin la fel. Eu nu sunt ceea ce par, sunt doar iluzia deformata a inceputului de risc.

[..] Continuarea in data de 17.09.2009

Niciun comentariu: